Litteratur kalle  

Böcker och kultur med seniorrabatt för dig över 55

Om du har passerat 55 år finns det många rabatter och erbjudanden kring litteratur och kultur som du kan använda. Ett smart sätt att spara tusentals kronor och få råd med både böcker, resor och kulturella äventyr.

Pensionärsrabatt

Det finns många roliga erbjudanden på nätet som hjälper dig att både få råd med en kulturinspirerad utlandssemester, ny mobil och ett bra avtal på mobilen. Det lättaste sättet att ta del av rabatter som senior är genom att vara medlem på en sajt som SeniorDeal som samlar rabatter för din åldersgrupp. Istället för att du behöver googla runt för att hitta bra erbjudanden, så har du allt på en sida. Du kan lätt välja mellan de olika erbjudandena och ser även hur länge som du kan använda rabatterna. Gå in på SeniorDeal för senior- och pensionärsrabatter på hotell och span, hälsokost, böcker, teknik, magasin och mycket mer. Det kostar ingenting och du får en premie värd 744 kronor när du blir medlem.

Kulturella äventyr

Med bra rabatter får du råd att göra mycket roligt. Varför inte planera in en semester med hotell, intressanta museer och god mat? För att göra det riktigt billigt kan du åka utanför säsong, så får du rent av råd med att resa iväg på flera semestrar. Det finns så mycket att upptäcka och uppleva. Om du gillar god mat och vin kan du åka på en kulturresa till Frankrike eller Italien. Två länder som är fyllda med historia, vacker natur och många vingårdar och slott att besöka. Strosa omkring på gatorna i Rom, besöka Colosseum eller gå på opera i en riktig amfiteater som är flera tusen år gammal.

Det finns också mycket att upptäcka i Sverige. Ett besök på Vasamuseet är nästan ett måste någon gång i livet. Det är även ett bra ställe att åka med barnbarnen till. I hela landet finns det museer och hembygdsgårdar att besöka. Sverige har också ett stort musikliv, särskilt i de större städerna. Med pensionärsrabatter får du råd att gå på Operan och Dramaten flera gånger per år till ett bra pris. Eller gå på en stor konsert i Globen om du föredrar det.