Litteratur kalle  

Köp ett hus för att optimera miljön för ditt författarskap

Om du sysslar med litteratur och kultur går det inte understryka vikten av kreativitet. Du kanske har planer på att skriva en bok men har lätt för att bli distraherad och fastna? Oroa dig inte, den goda nyheten är att du kan förändra detta genom att helt enkelt byta miljö! Genom att förändra din miljö kan du göra en stor skillnad på sinnesstämning och komma in i rätt tankesätt. En sådan förändring av miljön kan vara att gå till ditt lokala bibliotek eller café. Att bara göra denna sak kan främja din inspiration med nya idéer och låta dig gå in i ”arbetsläge”.

Hitta din drömvilla på Boneo

Men om du föredrar att skriva på din bok hemma vid skrivbordet kan lösningen vara att flytta till ett nytt hus. Att flytta kan även vara en mer långsiktig lösning om du planerar skriva en tjock bok eller skriva flera böcker. På bostadssajten Boneo hittar du snabbt villor till salu över hela Sverige på ett enkelt sätt. Till din hjälp har du sajtens sökfilter och en zoomningsbar karta som underlättar din jakt efter din drömvilla.

Hitta exakt vad du vill ha med hjälp av sökfiltret

Boneos sökfilter låter dig filtrera villor till salu efter antal rum, boarea, pris, byggår, tomtarea och mycket annat. På så sätt ökar du dina möjligheter att hitta en bostad som erbjuder en miljö som främjar inspiration och produktivitet. Var bara medveten om vilka saker som gör dig inspirerad och filtrera din sökning efter dessa faktorer. Om du till exempel gillar naturen kan du filtrera bort villor i storstäderna eller villorna med liten tomt.

3 fördelar med att flytta till din drömvilla

Att hitta din drömvilla ska inte underskattas för dig som skriver en bok:

  • Ger dig en nystart – Även om det kan vara skrämmande att flytta så kommer du att få möjlighet att återupptäcka dig själv och bli den du alltid velat vara.
  • Låter dig uppleva nya saker – Om du bott många år på samma ställe kan det vara dags att flytta för att uppleva nya saker. Det kan exempelvis ha en enorm effekt på ditt skrivande att flytta från tätorten till landsbygden eller tvärtom.
  • Få nya vänner – Om du flyttar får du chansen att skaffa nya vänner och bekanta som ger dig nya perspektiv.