Litteratur kalle  

Läs på om hudvård och skönhet

För den som älskar att bli uppslukad av en bra bok finns det goda nyheter – läsning går hand i hand med skönhet. Även om du vid första anblick kanske tänker att läsning mest är bra för sinnet, så är sanningen att läsning också är bra för din hud och skönhet. Läsning gör dig till en vacker person på både insidan och utsidan. Så om du har funderat på att trappa ner läsningen bör du göra just tvärtom, ta en bok fortsätt läs! Det bästa av allt är att du kan läsa om olika skönhetsbehandlingar och hudvård som olika kliniker erbjuder, inte minst Citadellkliniken som du hittar på citadellkliniken.com och som håller till i Köpenhamn, Malmö och Landskrona. Citadellkliniken är en efterfrågad klinik där risken för komplikationer är nästan icke-existerande och resultaten helt fantastiska.

Kliniken erbjuder följande behandlingar:

  • Bröstoperationer. Alla typer av bröstoperationer erbjuds, såsom bröstlyft, bröstförstoring, bröstförminskning och korrigering av bröstasymmetrin.
  • Fettsugning. Du kan få din kropp skulpterad med hjälp av fettsugning.
  • Ansiktsplastik. Ett enkelt ansiktslyft får dig att se yngre ut på nolltid.
  • Bukplastik Denna behandling framhäver din midja och plattar till magen.

Fortsätt läsa böcker för din skönhets skull

Tillsammans med behandlingarna som Citadellkliniken erbjuder finns det flera skäl till varför du bör fortsätta läsa. Fyra av dessa skäl och varför det är bra för din skönhet är:

1. Bromsar åldrandet – Att läsa fungerar som en form av anti-aging visar flera studier och undersökningar. När du läser håller du hjärnan aktiv och stimulerar minnet. På så sätt bromsar du åldringsprocessen och håller dig ungdomlig i sinnet.

2. Bidrar till att minska depression – Långvarig depression är knappast bra för din skönhet och kan påverka din kropp på många sätt. Lyckligtvis kan läsning hjälpa dig mot depression och nedstämdhet. Försök att läsa en optimistisk bok eller inspirerande citat för att komma på bättre tankar vid depression. Du kommer oundvikligen att bli påverkad av alla konstruktiva och positiva idéer av vad du läser.

3. Ger dig en bättre sömn – Läsning bidrar till att du lättare får en bättre natts sömn, vilket i sin tur är bra för kroppens hud och hår.

4. Får dig att koppla av och känna mindre stress – Kronisk stress kan skada din hälsa och påverka din skönhet på alla sätt och vis. Genom att läsa en bra bok glömmer du bort vardagens problem och kan koppla av.